Wadden café op Ameland

LEEUWARDEN – Vanaf 2015 gaat de Waddenacademie een aantal keer per jaar tijdens een zogeheten Wadden café  de Waddenregio in om met bewoners van het gebied het gesprek aan te gaan over zaken die in het gebied spelen. Op 14 september is dat Wadden café op Ameland, in het Natuurcentrum te Nes.

Directielid Cultuurhistorie dr. Meindert Schroor zal de avond voor de pauze starten met een inleiding over de cultuurhistorie van het gebied waar hij die avond te gast is. Na de pauze zal één van de directieleden van de Waddenacademie ingaan op een specifieke casus die speelt in het betreffende gebied Op Ameland is dat directielid Klimaat en Water prof.dr.ir. Pier Vellinga, die zal ingaan op dynamisch kustbeheer. Uiteraard is er ruimte voor vragen en gelegenheid tot discussie. De avonden worden in goede banen geleid door Bert Looper, directeur van Tresoar.

Wadden cafés

Tijd: 19:30 – 21:30

Gratis entree

Aanmelden via secretariaat(at)waddenacademie.nl onder vermelding van waddencafé en datum.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *