Vuurtorentrail 2021 afgelast

VOORTHUIZEN – De Vuurtorentrail 2021, die in maart zou plaatsvinden, is afgelast. Dat laat de Robin Kinsbergen van de organisatie Cairn Trails and Adventures weten. "Wij hebben lang de hoop gekoesterd om de achtste editie te kunnen organiseren op geplande data 20 en 21 maart 2021."

Kinsbergen en zijn organisatie hoopte het loopevenement op dezelfde manier te kunnen laten verlopen als in oktober 2020. Dat was een aan de coronamaatregelen aangepaste versie van de trailrun. Voor maart 2021 gaat dat in ieder geval niet gebeuren.

Kinsbergen: Als organisatie blijven we alles op alles zetten om het hoofd boven water te houden, dit valt echter niet mee. We hopen in ieder geval terug te kunnen komen met dit mooie en inmiddels landelijk populaire tweedaagse Trailrun, Canitrail & Walk Festival op Waddendiamant Ameland."

Dossier Corona

 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *