Vrouwen van Nu programma 2018 – 2019

HOLLUM – De Vrouwen van Nu hebben elk seizoen een programma met interessante, creatieve, lekkere en leuke onderdelen. Het programma 2018 – 2019 is rond en de eerste avond is dinsdag 16 oktober. De avonden beginnen om 20:00 uur en zijn in Ons Hol, tenzij anders aangegeven bij de activiteit.

Programma 2018-2019

Dinsdag 16 oktober

Vocaal Ensemble Intermezzo. Zij brengen in een wervelende show een grote diversiteit in stijlen: muziek uit de pruikentijd en daarvoor, operette, intieme luisterliedjes en musical hits, jaren dertig klassiekers en Nederlandse- of Friestalige liedjes. Niet alleen muzikaal valt er veel te genieten, minstens zo belangrijk is de theatrale presentatie waarin ook de humor niet ontbreekt. Kortom een programma met voor ieder wat wils.

Woensdag 14 november

Een ouderwets gezellige spelavond. Laat je verrassen. Gevarieerde spelletjes komen voorbij.

Donderdag 13 december

Marga en Pieter Jannenga nemen u mee op reis naar Antarctica. Via de meest zuidelijke stad ter wereld Ushuaia in Argentinië, varen we via de Falkland Eilanden en South Georgia naar Antarctica. Behalve walvissen, pinguins, zeeolifanten en albatrossen, ziet u prachtige ijsbergen en landschappen, maar bovenal een bijzonder einde.

Dinsdagmiddag 8 januari om 14.00 uur

Nieuwjaarsbijeenkomst.

Tijdens deze bijeenkomst is er als gebruikelijk een gastspreker.

Dinsdagavond 15 januari

Winfred de Boer komt praten over zijn vak. Wat gebeurt er met je lichaam als je ouder wordt? Wat kun je er zelf aan doen om fit te blijven? Welke rol kan een fysiotherapeut hierin spelen?

Woensdagavond 13 februari

Epke, de weg van een Olympisch Kampioen.

Epkes vader Huite Zonderland vertelt hoe het ging in een gezin met vier turnende kinderen op topniveau, welke ontwikkelingen er zijn geweest en hoe Epke uiteindelijk Olympisch kampioen is geworden.

Dinsdagavond 12 maart

Orgaan en weefseldonatie. Enno Achterhof verteld zijn verhaal. Wat gebeurde voor, tijdens en na zijn harttransplantatie. Aan de orde komen o.a. de nieuwe donorwet, Actief Donor Registratiesysteem ingang 2020. Welke keuze er kunnen worden gemaakt bij registratie. Hoe gaat een transplantatie in zijn werk. Patrners en andere belangstellenden welkom.

Woensdagmiddag 27 maart om 13.30 uur

Een gezellige High Tea.

Dinsdag 16 april

Wegens het succes van de vorige jaren, komen ook dit keer weer, na het zakelijke gedeelte, vier kinderen van leden vertellen over hun beroep.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *