Voor wie steek jij een kaarsje aan?

HOLLUM – Op zondag 26 november 2023 is iedereen van harte uitgenodigd om samen een lichtje te laten schijnen, ter herinnering aan onze dierbare overledenen. Op deze bijzondere Lichtjesavond worden zij in een warm licht gezet.

Vanaf 17:00 uur kan men zich verzamelen bij de Herenwegkerk in Hollum. Daar ontvang je een lichtje. Samen wandel je in stilte door de Burenlaan naar de begraafplaats en de Magnuskerk. Hier kun je jouw lichtje plaatsen bij het graf van een geliefde of bij het stralende hart dat voor het monument ligt.

Van 17:15 tot 18:00 uur is de Magnuskerk open. Hier spelen koperblazers. Je kunt gewoon binnenlopen voor een momentje van bezinning en om terug te denken aan wie je lief is

Lichtjesavond valt samen met de zondag waarop de Hervormde Gemeente Ameland en de Federatie Doopsgezind-Gereformeerd hun overleden leden en betrokkenen gedenken. De herdenkingsdiensten zijn ’s ochtends om 09:30 uur in de Magnuskerk en 11:00 uur in de Herenwegkerk. Voel je welkom om hierbij aanwezig te zijn.

Persbureau Ameland
Persbureau Ameland

Persbureau Ameland brengt alle actualiteiten om en rondom Ameland. Daarnaast verschijnen er verschillende reportages over de vele bewoners die het eiland rijk is. Zelf een goede tip? Mail deze naar info@persbureau-ameland.nl.

Artikelen: 788

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *