Voetbalsters Ameland in Sterrenteam

ROSMALEN – Twee leden van de groep Ameland voetballers die dit weekend in Rosmalen meededen aan de finale van het voetbalevenement Panna! Sterrenteam zijn geselecteerd voor het Sterrenteam. Sarah Kienstra en Kyentha de Vries, die voetballen bij SC Amelandia, zijn geselecteerd uit 29 voorrondes door heel Nederland en meer dan 2000 jonge voetballers. Afgelopen zondag werden 12 meisjes geselecteerd voor het MO13 (meisjes onder de 13) Sterrenteam en Sarah en Kyentha zijn daarbij. Sarah wist met haar team zelfs de finale te winnen. 

Kika van Es

Het Sterrenteam gaat onder leiding van Nederlands Elftal speelster Kika van Es in de periode van december tot en met mei op een centraal gelegen sportpark deelnemen aan trainingen en teambuilding en een oefenwedstrijd tegen een profclub spelen. Dat is onderdeel van de voorbereidingen voor een internationaal toptoernooi. De leden van het team komen uit alle hoeken van het land. Het Sterrenteam wordt gevolgd voor Panna! Magazine en Panna TV.

lees hier 17 augustus 2020 op de website van Geel Wit – Zeven Amelander voetballers naar landelijke Panna Sterrenteamdag

lees hier 24 juli 2020 – Panna Sterrenteam komt naar Ameland

bekijk hier de foto's van de Panna! Sterrendag met het team van Sarah en Kyentha (foto 161)

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *