Panna Sterrenteam komt naar Ameland

NES – Het Panna komt naar Ameland met een Panna Sterrenteamdag. Elke voetballiefhebber kan met de Panna een geweldige dag beleven, tips krijgen, trucs leren en zo ook nog eens een betere voetballer worden. Wie mee wil doen kan zich inschrijven voor de Panna Sterrenteam dag. De Panna Sterrenteamdag is van 13:00 tot 17:00 uur. 

  • Woensdag 5 augustus op de velden van Geel Wit
  • Woensdag 12 augustus op de velden van Amelandia
  • Deelname aan een Panna Sterrenteamdag kost €34,50. Bij deelname krijg je een compleet tenue (shirt, broekje en sokken) én een handige goodiebag met verschillende cadeaus. 

De Panna Sterrenteamdag is een leuke en leerzame voetbaldag voor voetbalgekke jongens én meisjes van 7 t/m 13 jaar. De Panna Sterrenteamdagen vinden het hele jaar plaats op wel 60 verschillende locaties door het hele land. Iedereen kan meedoen en je hoeft geen lid te zijn van een van de deelnemende voetbalclubs.

Tijdens de Panna Sterrenteamdagen staat plezier centraal. Deelnemers kunnen zelfs in een Panna Sterrenteam belanden. Aan het einde van iedere selectiedag worden enkele spelers en speelsters gevraagd om naar de finaledag te komen op 25 oktober 2020. Op deze finaledag zullen al deze spelers en speelsters van alle locaties met elkaar de strijd aangaan om een plek in een van de Panna Sterrenteams te kunnen bemachtigen.

Er worden drie teams gevormd in verschillende leeftijdscategorieën. Deze drie teams gaan het hele jaar door leuke activiteiten doen en verschillende oefenwedstrijden spelen. Dit om in het voorjaar uiteindelijk aan een internationaal voetbaltoernooi ergens in Nederland te gaan deelnemen. Daarnaast krijgen de sterrenteams een uitgebreide reportage in PANNA! Magazine! en op PANNA TV!

meer informatie en het inschrijfformulier: www.pannasterrenteam.nl 

 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *