PANNA! Sterrenteamdag bij Geel-Wit & Amelandia

BUREN – Wil jij een leuke voetbalmiddag beleven? En de kans krijgen om een jaar uit te komen in het PANNA! Sterrenteam? Dat kan woensdag 5 augustus op het sportpark van Geel-Wit of woensdag 12 augustus op de sportvelden van Amelandia.

Voor het eerst vindt daar een PANNA! Sterrenteamdag plaats. Een leuke en leerzame voetbaldag voor voetbalgekke jongens en meisjes van 7 tot en met 13 jaar. Op deze dag staat plezier centraal. Deelnemende kinderen leren wat er allemaal komt kijken bij het voetballen als een ster. Daarnaast maken de meest getalenteerde kinderen kans om geselecteerd te worden voor één van de PANNA! Sterrenteams!

Talentenjacht

De PANNA! Sterrenteamdagen worden door het hele land georganiseerd op meer dan 35 verschillende locaties. De geselecteerde kinderen strijden op de finaledag, op 25 oktober in Utrecht, voor een plek in een van de definitieve PANNA! Sterrenteams. Uiteindelijk worden daaruit drie teams gevormd: Jongens & meisjes gemengd O10, Jongens O13 en Meisjes O13.

De PANNA! Sterrenteams nemen het hele seizoen deel aan verschillende activiteiten onder professionele begeleiding. Het uiteindelijke doel is deelname aan een internationaal voetbaltoernooi. Daarnaast worden de teams het hele seizoen gevolgd door jeugdvoetbalmagazine PANNA!, het leukste maandblad voor kinderen. Meer informatie is te vinden op: www.pannasterrenteam.nl.

 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *