RSS
Zoeken

Vocaal ensemble Vocalis concerteert

Geplaatst op: 29 mei 2019 - Categorie: Kunst & Cultuur

Vocalis - Foto Gerdien de Boer

HOLLUM - Na de mooie uitvoering van “The Crucifixion” in de Stille Week voor Pasen, en nog een mooie uitvoering op 30 april, laat het Amelander vocaal ensemble “Vocalis” alweer snel van zich horen met een volgend concert.

Op zaterdag 8 juni vindt het tweede concert plaats in een serie uitvoeringen die gedurende het gehele toeristenseizoen wordt gegeven.

Het vocaal ensemble, onder leiding van dirigent Gijsbert de Jong, zingt a capella geestelijke en wereldlijke liederen door de eeuwen heen. Voortbordurend op het repertoire van vorig jaar, is het koor in de winterperiode druk bezig geweest met het instuderen van een aantal nieuwe stukken en worden er in het concert van 8 juni in ieder geval twee nieuwe liederen gezongen van de componisten G.P. Da Palestrina en Franz Biebl.

De uitvoering vindt plaats in de hervormde kerk te Hollum. Aanvang van het concert is 20.30 uur, de kerk gaat ongeveer een half uur voor aanvang van het concert open voor publiek.

De toegang is gratis, maar het koor hoopt op veel publiek en op een goede opbrengst uit de collecte na afloop van de uitvoering.

Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?