Vierde Nordic Walk op Ameland

NES – Zaterdag 4 april beleeft Nordic Walk Ameland haar vierde evenement.
De wandelorganisatie kijkt terug op drie succesvolle jaren.

De vierde Nordic Walk Ameland start is om 11.00 uur na een dynamische warming-up van Olga Commandeur, bekend van het televisieprogramma Nederland in Beweging. De deelnemers kunnen kiezen voor 10, 15 of 20 km. Het doel van de tocht is op een sportieve maar vooral ook recreatieve manier een Nordic Walking tocht te lopen. De tocht kent geen wedstrijdelement.

De tocht is uitgezet op zowel verharde als onverharde ondergrond. Tijdens de wandeling kan men genieten van de natuurelementen zoals het wad, de duinen, het strand, het bos en de polders. Bij de start ontvangt men een leuk wandelpakketje en bij de finish krijgen alle deelnemers een aandenken aan deze tocht. De finish is in het centrum van Nes.

De Stichting Nordic Walk Ameland biedt u een unieke dag en nodigt iedere Nordic Walker uit om aan dit evenement deel te nemen. Inschrijven kan tot 22 maart via www.nordicwalkameland.nl. De VVV Ameland heeft voor de Nordic Walk Ameland speciale arrangementen samengesteld. Zie www.vvvameland.nl

>>>hier vindt u foto’s van de vorige edities

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *