Video Ameland bestaat een jaar

NES – Video Ameland bestaat een jaar.

Wat begon als hobby van Yehudi Arnold is uitgegroeid tot het Audiovisuele productiebedrijf op Ameland dat een diversiteit aan aanvragen te verwerken kreeg.

Het begon met filmpjes van vakantiehuizen, daarna kwamen de bruiloften, kampeerboerderijen, hotels en vervoers- en transport bedrijven tot aan de slager met zijn lamsvlees.

“Zelfs voor een nationale reisorganisatie ben ik in het buitenland geweest waar binnenkort duizenden dvd's van geperst gaan worden,” vertelt Arnold niet zonder trots.

Video Ameland werkt met professionele muziekleveranciers en voice overs uit Omroepland en dat het bedrijf op Ameland is gevestigd is een pre.

“Video’s moeten persoonlijk zijn. Er komt veel bij kijken ik speel in op de wensen van de klant. Ik neem de tijd voor een goede video, geheel naar uw wens.”

Yehudi Arnold heeft inmiddels een nieuwe camera die nog meer mogelijkheden biedt. Hij heeft diverse lenzen waarmee interieur- en buitenopnames gemaakt kunnen worden.

Ook interieur- en exterieur fotografie nemen gretig aftrek.

"Op 1 november kom ik met een verjaardagstractatie," zegt Arnold.

Hou dus deze website en die van Video Ameland – te vinden via de banner op de Links pagina of onderaan deze pagina – in de gaten.

– Advertorial  – ook adverteren op de website van Persbureau Ameland? –

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *