Moeder Antje & Betje op Kunststripbeurs

GRONINGEN – De geestelijke moeder van de Amelander stripfiguren  Antje & Betje is vertegenwoordigd op de Kunststripbeurs in Utrecht op 6 november. Sietske van der Meij, die sinds september 2008 eerst in de papieren Krant van Ameland verscheen en daarna doorstoomde naar de digitale versie van het Ameland nieuws, staat er met haar werk.

“Ik had afgelopen jaar meegedaan aan de Benelux Beeldverhalen Prijs, o.a. georganiseerd door NRC Next en Uitgeverij de Vliegende Hollander,” vertelt Sietske van der Meij, “en daar was ik geëindigd bij de laatste 20. Via die organisatie kon ik me ook opgeven voor deze beurs en ben ik ook uitgekozen om er te zitten.”

Sietske van der Meij gaat op de de beurs ansichtkaarten en buttons met haar eigen werk verkopen. “Daarnaast ligt mijn portfolio er.” Ze neemt ook de Antje en Betjes mee naar Utrecht.

>>> de Antje & Betje strips zijn te vinden in het dossier Amelanders, te vinden op Thuus

>>> kijk hier voor meer informatie over de Kunstbeurs

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *