Versterk in 30 dagen je mentale veerkracht

LEEUWARDEN – Op 15 maart start de veerkracht challenge via de community ‘Blij in je brein’. Aan dit initiatief van De Friesland kan iedereen die dat wil gratis meedoen. Deelnemers krijgen elke dag een prikkelende vraag of opdracht waarmee ze individueel aan de slag kunnen gaan. Gedachtes, antwoorden en doelen noteert iedereen voor zichzelf in een (dag)boek. Onderdeel van het programma zijn 3 yoga-sessies en 3 webinars.

Epke Zonderland doet mee en roept iedereen op ook mee te doen

“Lekker in je vel zitten begint met een gezonde leefstijl maar is óók een zaak van het hoofd. Want als je ‘lekker in je hoofd’ zit, herstel je makkelijker van tegenslagen. Heb je meer grip op je leven en sta je sterker in je schoenen”, aldus Epke.Epke Zonderland is een van de deelnemers aan het programma. Hij roept iedereen op mee te doen en zo mentaal weerbaarder en veerkrachtiger te worden.

Wat is de veerkracht challenge?

Het is een online programma dat deelnemers onder meer helpt om meer rust en grip te krijgen op hun leven, beter om te gaan met veranderingen en negativiteit om te zetten naar iets positiefs. Gedurende 30 dagen staat elke dag een inspirerend artikel klaar voor meer inzichten en handvatten en is er een prikkelende vraag of een opdracht. Via de community kunnen deelnemers in gesprek met andere deelnemers of met de vitaliteitscoaches Goska Sixma en Margriet Komrij. Iedereen die mee wil doen kan zich gratis aanmelden via doejemee.nl.

Waarom organiseert De Friesland de veerkracht challenge?

Droom van De Friesland is om van Friesland de meest gezonde en vitale mienskip van Nederland te maken. Dat doen ze door aandacht te besteden aan gezond eten, bewegen, werken én mentale gezondheid. De Friesland wil er zijn voor verzekerden die zorg nodig hebben. En wil ook iedereen helpen zo vitaal mogelijk te leven. Met de veerkrachtchallenge helpen ze iedereen die dat wil om mentaal weerbaar en veerkrachtiger te worden én te blijven.

Bron De Friesland

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *