Vers gebakken brood en de Westsuudwester

HOLLUM – De Westsuudwester is een vakantieverblijf in het centrum van Hollum en toch heerlijk privé. Het huisje ligt op een paar minuten afstand van de warme bakker; je ruikt het brood al als je in de tuin staat. De supermarkt is aan de andere kant van de voormalige boerderij. Heerlijk bij de hand en toch hoor je daar in de tuin van de Westsuudwester nagenoeg niets van. Het huisje ligt namelijk aan de zonzijde van het pand en aan die kant is het rustig.

De bomen rond de tuin zorgen voor schaduw wanneer de zon hoog staat en voor volop levendigheid door huis te bieden aan duiven, mezen en merels.

Westsuudwester

De Westsuudwester ligt op loopafstand van ijscoboer, tijdschriftenhandel, souvenirwinkel, boekhandel, viskraam, fietsenverhuurbedrijf, restaurant, molen, galerie, museum, kroeg en kerk. De vuurtoren, het Noordzeestrand en de Waddenkust liggen op een afstand van iets meer dan een kilometer. De paardenreddingboot rolt op enkele meters afstand van het huisje door het dorp.

Het huisje is te huur voor een week, voor weken, voor een weekend en voor een midweek. Er is veel mogelijk. Neem vooral even contact op voor overleg, dan kan er gezorgd worden voor een verblijf op maat. Het huisje heeft supersnel wifi en is daarom ook uitermate geschikt voor mensen die zich even op het eiland terug willen trekken om een paar hoofdstukken van een boek te schrijven, een rapport af te maken of om ongestoord aan een klus te werken.

In het voorjaar van 2019 krijgt de Westsuudwester nieuwe vloerverwarming met een nieuwe vloer, waardoor het huisje nog comfortabeler wordt. De Westsuudwester is ingericht voor vier personen. Een hondje mag er ook wel bij.

bekijk hier de beschikbaarheidskalender van de Westsuudwester.

Voor informatie en boekingen kunt u contact opnemen met Jeanet de Jong.

Telefoon: 06 23 218 213

e-mail: jeanetfdejong@gmail.com

Het adres van de Suudooster is:

Olfert Pieter Lapstraat 7 zonzijde 

9161 BV Hollum Ameland

Suudooster

De Suudooster staat naast de Westsuudwester en is te huur tot vier personen. De huisjes zijn samen en apart te huur. 

⇒ plaats uw vakantieverblijf, net als de Westsuudwester, ook op Ameland Huisjes, kost geen cent, alleen een retourlink

⇒⇒ uw vakantieverblijf ook prominent in het nieuws? Stuur uw informatie en een foto op en we plaatsen het. PA vraagt er een vermelding naar Ameland nieuws van Persbureau Ameland en een link naar Ameland Huisjes voor terug. 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *