Vereniging Ondersteunen Rijksmonumenten Ameland

NES – De Vereniging voor het Ondersteunen van Rijksmonumenten op Ameland wil u van harte uitnodigen voor een inloop-/ kennismakingsbijeenkomst op:

  • 23 februari 2018. vanaf 13.30 uur tot 15 uur
  • in het ”Freule Huuske”
  • Vermaningspad 6
  • Nes, Ameland

Doel van deze bijeenkomst is van gedachten te wisselen en de krachten te bundelen van hen die zich in willen zetten voor behoud van karakteristiek Ameland.

Directe aanleiding voor het stichten van deze vereniging is het gebrek aan aandacht bij de Gemeente Ameland voor de problematiek van bezitters van de karakteristieke Rijksmonumenten.

De vereniging wil door middel van een website en bijeenkomsten ervaringen delen over de problematiek van de Rijksmonumenten, zoals:

– bouwkundige problemen

– subsidiemogelijkheden

– ervaring delen bij juridische problemen, gemeentelijke verordeningen e.d.

– opzetten fonds voor financiële ondersteuning

– wat er meer ter sprake komt

Er zijn al diverse organisaties en personen die zich aangemeld hebben voor deze vereniging en zich in het dagelijks leven bezighouden met Rijksmonumenten.

Vrijdag 23 februari bent u, vanaf 13.30 uur, van harte welkom om bij een kop koffie van gedachten te wisselen hoe we samen constructief aan een mooi en karakteristiek Ameland kunnen werken.

Ik hoop u op de 23e te ontmoeten!

U kunt zich aanmelden bij hetfreulehuuske@gmail.com .

Met vriendelijke groet,

Herbrand Hofker

Voor meer informatie:

Website: www.hetfreulehuuske.nl

Email: hetfreulehuuske@gmail.com

 

 

– ingezonden mededeling – 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *