Verdubbelaar collecte Brandwonden Stichting

BUREN – Op Ameland is het, net als in heel Nederland, van 6 tot en met 12 oktober collecteweek voor de Brandwonden Stichting. De collecte is belangrijk voor de Brandwonden Stichting, want de organisatie ontvangt geen subsidies en kan alleen door giften wetenschappelijk onderzoek en preventie en nazorg voor mensen met brandwonden realiseren.

Het is vooral dankzij de inzet van zo’n 65.000 vrijwilligers dat de Brandwonden Stichting haar werk kan doen. Jaarlijks gaan zij in de tweede week van oktober langs de deuren met het verzoek om een kleine bijdrage.

Bedrijven, winkeliers en ondernemers op Ameland dragen de Brandwonden Stichting een warm hart toe, blijkt. Zo zijn er Amelander bedrijven die de opbrengst van een collectebus verdubbelen. Het gemiddelde van een collectebus is 50 euro. Al in aanloop naar de collecteweek maakt de verdubbelaar een succes van de collecte. De Brandwondenstichting is blij met nog meer bedrijven en organisaties die de verdubbelaar willen inzetten of een bedrag willen sponsoren. Dat kan al vanaf 20 euro. Bedrijven helpen op die manier mee de missie ‘brandwonden voorkomen en mensen met brandwonden ondersteunen’ te vertalen naar concrete actie.

Sponsors die een collectebus verdubbelen hebben een streepje voor. Als dank voor hun steun wordt er een sticker op de bus geplakt waarmee de collectant op Ameland langs de deuren gaat. Tevens ontvangt het bedrijf een certificaat van de Brandwonden Stichting. Tenslotte is de Brandwonden Stichting dankbaar voor elke euro. De stichting is dubbel dankbaar voor al die ondernemers die meedoen aan de collecteverdubbelaar.

Aanmelden voor de verdubbelaar

Wilt u zich aanmelden als verdubbelaar of meer weten over het werk van de collectanten, bel dan 0251-275555 of kijk op www.brandwondenstichting.nl/collecteren.

 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *