Veltman extra ingezet

BUREN – Veltman Marine Service wordt extra ingezet in deze tijd van coronacrisis. Het bedrijf volgt uiteraard de actualiteit op de voet.

"Het RIVM voorziet in de meest actuele informatie en per dag projecteren wij die op onze bedrijvigheid," zegt Richard Veltman.

"Vanaf heden verzorgen wij in samenwerking met Kijlstra ambulance groep het vervoer van corona verdachte patiënten indien dit voorkomt. Per zaterdag 21 maart zetten wij onze schepen uitsluitend in voor overheden, semi overheden en offshore, en vervalt ook onze taxidienst op afroep.

Hij sluit af met: "Deze crisis raakt ons allen erg hard."

Ameland is nog steeds coronavrij, volgens de RIVM-kaart van het land, waar alle geregistreerde patiënten op woprden bijgehouden. Van de vijf Waddeneilanden is het virus tot nu alleen geconstateerd op Texel.

lees hier KNRM ook paraat

 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *