Veiling voor Serious Request 2013

LEEUWARDEN – Vrijdag 5 april om 17:30 uur is er weer een veiling voor Serious Request 2013, deze keer met veilingmeesters Eric Ennema van Omrop Fryslân en Lutz Jacobi van de Tweede Kamer.

Het hele jaar door worden in de voormalige gevangenis ‘De Blokhuispoort’ activiteiten georganiseerd om geld in te zamelen voor het 3FM Glazen Huis dat in december op het Wilheminaplein in Leeuwarden staat.

10 minuten veiling door CreaCafé

Elke eerste vrijdag van de maand wordt er tijdens de vrijdagmiddagborrel een ‘tien-minuten-veiling’ georganiseerd. Om 17:30 uur worden stukken geveild die door de volgers van CreaCafé zijn aangeleverd. Het geld gaat rechtstreeks in de ‘Blokhuispoort Buis’. Dit keer kan men onder andere bieden op twee prachtige schilderijen van Maaike Veldhuis een VIP kaart voor Iepenloftspul De Oerfal, een dag naar de Tweede Kamer met Lutz Jacobi, een tekenblok van de ‘oude’ Personeelsvereniging van de Blokhuispoort, een unieke handgemaakte poef van Handico Leeuwarden, een glazen levensboom van Peter Selie en een portet van Lutz Jacobi.

Noteer in je agenda en wees erbij op vrijdag 5 april om 17.30 uur in Café de Bak in De Blokhuispoort te Leeuwarden. Neem je portemonnee mee en bied zodat wij met Leeuwarden het geweldige bedrag van Eindhoven overstijgen. Volg @eerstevrijdag, @deblokhuispoort, @SR058 en je blijft op de hoogte van alle acties.

>>> lees hier meer over Serious Request

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *