Veiling in De Zwaan brengt geld in het laatje

HOLLUM – De veiling voor het crowdfundingproject Van A naar B in Herberg De Zwaan heeft heel wat geld in het laatje gebracht.

De kavels waren vanaf 15.00 uur te zien in de biljartzaal van De Zwaan. Om klokslag 16.00 uur begon de veilingmeester met de eerste kavel. Om 18.45 uur waren alle kavels onder de hamer gebracht. De spullen stonden opgesteld op het biljart en waren tijdens de veiling op een projectiescherm te zien.

Veilingmeester Wim den Hartogh werd bijgestaan door de mensen van de projectgroep Van A naar B. De Eurometer van het project is na de veiling 1179,80 euro gestegen. Er is voor 1650,25 euro verkocht.

Niet alle kavels zijn de deur uitgegaan. De spullen waar nog geen koper voor is gevonden staan nog in de catalagus. Die kunt u nog kopen zolang de catalagus te raadplegen is. En er staan erg mooie kavels tussen! Bij de objecten staat nu een prijs: er kan niet meer geboden worden.

Er zijn nog Van A naar B kaarten te koop en medewerkers van het revalidatiecentrum in Beetsterszwaag organiseren op persoonlijke titel nog een benefietconcert. Zo het nu lijkt wordt dat op 3 april. Nadere informatie daarover volgt nog.

Bekijk hier wat er nog over is van de catalogus

En waar was het ook alweer voor? Lees hier over Van A naar B.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *