Vanmiddag (nog geen) nieuws over samenwerking Kwadrant en Thuiszorg

HOLLUM – Vanmiddag zou er meer nieuws komen over de al dan niet samenwerking op Ameland tussen KwadrantGroep en Thuiszorg Het Friese Land. Het bericht is uitgesteld tot maandag.

De twee partijen moeten op het eiland samenwerken, terwijl ze eigenlijk elkaars concurrenten in de ouderenzorg zijn. De samenwerking ging dan ook niet zo vlot. In een uiterste poging iets gemeenschappelijks van de grond te krijgen werd een bemiddelaar ingesteld die de neuzen dezelfde kant op moest zien te krijgen. Of dat is gelukt wordt vanmiddag duidelijk.

In de Nieuwsbrief Zorg op Ameland van maart 2017 staat een interview met wethouder Linda van der Deen, die zorg in haar portefeuille heeft. Wat dat interview aan informatie en nieuws ontbeert kan in het persbericht van Kwadrant en Thuiszorg duidelijk worden. 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *