Vakantieparken op Ameland afgelopen zomer uitstekend bezet

LEEUWARDEN – De vakantieparken op Ameland hebben afgelopen zomer een uitstekend seizoen gedraaid. Dit blijkt uit onderzoek van Parkvakanties. De Amelandse vakantieparken en ook campings zaten tijdens de zomermaanden nagenoeg op een 100% bezettingsgraad.

Ameland is een lust voor alle zintuigen. Dat dit voor velen bekend is, laten de boekingscijfers van afgelopen zomer zien. Parkvakanties heeft als specialist in vakantieparken de feiten van afgelopen zomer op een rijtje gezet.

Vakantieparken populair op Ameland

Wie naar Ameland gaat, vergaapt zich aan de verkwikkende zeelucht, weidse uitzichten, weldadige ontspanning en vier gezellige dorpjes. Het eiland biedt natuur, rust en ruimte op zijn unieke manier. Er zijn in totaal drie vakantieparken op Ameland. Drie verschillende parken die allemaal een goede uitvalsbasis zijn om het Waddeneiland verder te verkennen.

Er blijken steeds meer mensen te zijn die een luxe bungalow of chalet op een vakantiepark verkiezen boven de camping. De reden is dat mensen steeds meer op zoek zijn naar luxe en een ultieme ontspannen vakantie. Vakantieparken zijn dan vaak ideaal. De onderstaande twee parken op Ameland spelen goed in op deze wensen. Parkvakanties vertelt waarom deze parken zo in trek zijn bij vakantiegangers in de zomer.

Vakantiepark Boomhiemke

Vakantiepark Boomhiemke ligt vlakbij het strand, aan de voet van de Hollumerduinen, direct naast natuurgebied Jan Roepesheide, het gezellige Hollum én de vuurtoren. Bovendien beschikt Boomhiemke over een eigen Spa. Kortom, zowel jong als oud kunnen hier uit de voeten. Samen spelen in de speeltuinen en een plons nemen in het overdekte zwembad is daarbij ook altijd een succes. Overnachten kan op Vakantiepark Boomhiemke in een bungalow, een cottage of een villa. Oftewel, ook betreft accommodaties is er voor ieder wat wils.

Landal Ameland State

Nabij Nes, het grootste dorp van Ameland, vind je Landal Ameland State. Met prachtige appartementen direct aan zee voelt het bijna paradijselijk. Hier kunnen gasten letterlijk en figuurlijk even helemaal uitwaaien. Ze kunnen lange wandelingen maken door de branding, strandzeilen, kitesurfen, powerboaten, raften, kayakken of zeevissen. Op het park zijn diverse speelfaciliteiten aanwezig voor de kinderen. Hierdoor zijn de mogelijkheden eveneens eindeloos.

Simplistisch genieten

Op Ameland wordt het leven veelal als simpel en authentiek ervaren. Met een toenemende behoefte aan rust in het drukke dagelijkse leven is het daarom niet gek dat het zo in trek is. Naast de vele wandel- en fietsmogelijkheden mag ook een bezoek aan het Bunkermuseumen het Maritiem Centrum niet ontbreken. Het blotevoetenpad en het spotten van zeehonden tijdens een robbentocht zijn tevens excursies die vakantiegangers naar het eiland trekken. Zo biedt een relatief klein eiland volop mogelijkheden te midden van aangename sereniteit. De vakantieparken varen er wel bij.

Bron: Twenty4Webvertising

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *