Vacature Bij Onz op Ameland

NES – De zomervakanties lopen op hun eind, maar er is nog volop drukte op Ameland. In de maand september zijn er vacatures bij diverse bedrijven. Binnen, Boerenbont en ‘t Baken hebben een eigen website opgericht, waar gegadigden zich kunnen melden.

Huismerk van de drie B’s is Bij Onz. De kreet is dan ook: “Welkom Bij Onz.”

“Drie verschillende restaurants, maar één filosofie: onze gasten moeten zich uit én thuis tegelijk voelen. Even weg van de sleur van alledag, even lekker wegdromen terwijl de smaakpapillen hun werk doen. Bij Onz kan dat. Van kopje koffie in de ochtend tot een laatste afzakkertje in de avond. Dat is ons credo en daar doen we alles voor. De chef achter de kachel en de jongens en meiden “voor”. Kom jij ook Bij Onz …?”

De drie B’s hebben per direct werk voor medewerkers in de bediening.

Kijk hier op de website Ameland Vacature en klik op solliciteren als je op Ameland wilt werken bij Binnen, ‘t Baken of Boerenbont.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *