Vaargeul Holwerd-Ameland

NES – Anthropologie studente Lynn de Jonge schrijft haar masterscriptie over de vaargeul tussen Holwert en Ameland. Haar focus ligt op het geven van een stem aan de eilanders in het politieke debat. Ze wil wensen en ideeën in kaart brengen en zoekt hiervoor Amelanders die met haar willen praten over dit onderwerp. Ze doet een oproep.

"Beste Amelanders,

Steeds meer krantenkoppen richten zich op de vaargeul tussen Holwert en Ameland, waarbij de rol van Rijkswaterstaat en haar baggeractiviteiten wordt toegelicht. Voor mijn masterscriptie ben ik echter geïnteresseerd in de gevolgen van het dichtslibben van deze vaargeul voor de Amelanders. Ik zou graag Amelanders een stem willen geven, alsmede willen begrijpen welke natuurlijke processen van het wad van invloed zijn. Hiervoor ben ik op zoek naar Amelanders die met mij willen praten over hun visie op het fenomeen van de vaargeul. Ik zoek ervaringsverhalen, gedachtespinsels en expertises. Alles is welkom!

Zou jij mij willen helpen? Je kunt me bereiken via:

Tel: 0640215200

E-mail: l.dejonge3@students.uu.nl "

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *