Vaargeul Ameland in Financieel Dagblad

NES – De gemeenteraadsverkiezingen staan voor de deur en directeur Wagenborg Passagiersdiensten Ger van Langen hoopt dat de vaargeulproblematiek een belangrijk thema wordt tijdens de verkiezingen. Vandaag staat er een groot artikel in het Financieel Dagblad over de vaargeul die afglijdt naar karrepad. Veel nieuws staat er voor Amelanders niet in, maar wellicht opent het de ogen van beslissers in Den Haag. Wat de verkiezingen betreft wordt Van Langen op zijn wenken bediend: alle partijen noemen de bereikbaarheid van het eiland een belangrijk onderwerp.

Van Langen wil zo snel mogelijk weten hoe het komt met de vaargeul. Over een paar jaar zijn de Oerd en Sier aan vervanging toe en dan moet Wagenborg wel weten op wat voor nieuwe boot ze in moeten zetten. Moet dat een boot worden waarmee op tij wordt gevaren of wordt het een vloot die een reguliere dienstregeling onderhoudt.

→ Klik op de foto om het artikel in het FD te zien en ga naar de website van FD om het te lezen.

→ lees hier “Holwerd – Ameland moet hoofdvaarwater worden"

Dossier Gemeenterdaadsverkiezingen 2018

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *