RSS
Zoeken

V&AA startnummers voor Vuurtoren Trail 2017

Geplaatst op: 08 maart 2017 - Categorie: Sport & Evenement

Trailtjes

HOLLUM – Het sportevenement Vuurtoren Trail en Vraag & Aanbod Ameland (V&AA) op de website van Persbureau Ameland (PA) werken samen, zodat sporters die nog een deelnemerskaart voor de Vuurtoren Trail zoeken een oproep kunnen plaatsen. De oproepen staan hier. 

Ook mensen die onverhoopt niet mee kunnen doen, kunnen hun startnummer aanbieden en daar wellicht een ander blij mee maken. De Vuurtorentrail 2017 is op 18 en 19 maart 2017.
Vaag en Aanbod komen zo bij elkaar. Vuurtoren Trail Ameland en PA bieden dit jaar deze kosteloze service voor de eerste keer. Voor deelnemers aan de Adventurerun draait de service al een aantal jaren succesvol. Deelnemers aan de MTB Ameland kunnen er ook gebruik van maken. Dan is het geen Haasje of Trailtje, maar MTBeetje.

Wat te doen als u een deelnemerskaart zoekt of een kaartje wegens omstandigheden wilt verkopen?

  • u maakt een account aan op Vraag & Aanbod Ameland (wordt na de trail weer verwijderd);
  • u logt in met dat account en plaatst een rubriekadvertentie in de rubriek Sport & Evenement;
  • de rubriekadvertentie is zichtbaar zodra de webmaster van Persbureau Ameland de advertentie heeft geaccordeerd;
  • de webmaster van Persbureau Ameland plaatst een afbeelding van een Trailtje bij uw rubriekadvertentie, zodat alle Vraag & Aanbod advertenties met betrekking tot de Adventure Run herkenbaar zijn. U hoeft er dus zelf geen afbeelding bij te plaatsen;
  • uw rubriekadvertentie wordt tevens gepresenteeerd op de iPhone app Ameland Actueel en op de mobiele variant voor alle smartphones: www.ameland-actueel.nl (laadt op smartphone en redirect op de computer naar Persbureau Ameland);
  • is de oproep succesvol, dan kunt u zelf de advertentie weer verwijderen na inloggen;
  • na de trail worden alle Trail-advertenties door PA verwijderd, voor zover ze niet door u zelf zijn verwijderd;
  • kijk hier voor een voorbeeld

⇒ lees hier over Sportief Ameland

Op deze site worden advertenties gepubliceerd. Deze site is mede door inkomsten uit die advertenties voor een ieder toegankelijk. Zet dus de adblocker uit, mocht je die gebruiken. Daarvoor alvast bedankt.

 

Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?