Meedoen aan Vuurtoren Trail 2017 maar nog geen bed

HOLLUM – Heeft u op het laatste moment een startbewijs voor de Vuurtoren Trail Ameland kunnen bemachtigen, maar heeft u nog geen accommodatie om te overnachten? Een sporter die onverwacht niet mee kan doen had een plekje gereserveerd en zijn startbewijs en kamer komen vrij. De kamer is te vinden in B&B van Familie Lublink in de Burenlaan in Hollum. Voor de snelle reageerder: dit is het websiteadres. Een daalders plakje.

Startbewijs

Hebt u ook nog geen startbewijs. Lees dan dit: Het sportevenement Vuurtoren Trail en Vraag & Aanbod Ameland (V&AA) op de website van Persbureau Ameland (PA) werken samen, zodat sporters die nog een deelnemerskaart voor de Vuurtoren Trail zoeken een oproep kunnen plaatsen. De oproepen staan hier. 

Ook mensen die onverhoopt niet mee kunnen doen, kunnen hun startnummer aanbieden en daar wellicht een ander blij mee maken. De Vuurtorentrail 2017 is op 18 en 19 maart 2017.

Vaag en Aanbod komen zo bij elkaar. Vuurtoren Trail Ameland en PA bieden dit jaar deze kosteloze service voor de eerste keer. Voor deelnemers aan de Adventurerun draait de service al een aantal jaren succesvol. Deelnemers aan de MTB Ameland kunnen er ook gebruik van maken. Dan is het geen Haasje of Trailtje, maar MTBeetje.

Wat te doen als u een deelnemerskaart zoekt of een kaartje wegens omstandigheden wilt verkopen?

  • u maakt een account aan op Vraag & Aanbod Ameland (wordt na de trail weer verwijderd);
  • u logt in met dat account en plaatst een rubriekadvertentie in de rubriek Sport & Evenement;
  • de rubriekadvertentie is zichtbaar zodra de webmaster van Persbureau Ameland de advertentie heeft geaccordeerd;
  • de webmaster van Persbureau Ameland plaatst een afbeelding van een Trailtje bij uw rubriekadvertentie, zodat alle Vraag & Aanbod advertenties met betrekking tot de Adventure Run herkenbaar zijn. U hoeft er dus zelf geen afbeelding bij te plaatsen;
  • uw rubriekadvertentie wordt tevens gepresenteeerd op de iPhone app Ameland Actueel en op de mobiele variant voor alle smartphones: www.ameland-actueel.nl (laadt op smartphone en redirect op de computer naar Persbureau Ameland);
  • is de oproep succesvol, dan kunt u zelf de advertentie weer verwijderen na inloggen;
  • na de trail worden alle Trail-advertenties door PA verwijderd, voor zover ze niet door u zelf zijn verwijderd;
  • kijk hier voor een voorbeeld

⇒ lees hier over Sportief Ameland

Op deze site worden advertenties gepubliceerd. Deze site is mede door inkomsten uit die advertenties voor een ieder toegankelijk. Zet dus de adblocker uit, mocht je die gebruiken. Daarvoor alvast bedankt.

 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *