Traditie wordt voortgezet met de Fletcher Kerstwensboom

HOLLUM –  In Hotel Amelander Kaap kan vanaf maandag 7 december weer een kerstwens achtergelaten worden in de kerstboom. Fletcher Hotel-Resort Amelander Kaap hecht veel waarde aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en organiseert daarom voor de vijfde keer de campagne: De Fletcher Kerstwensboom. In deze kerstboom kunnen gasten en buurtbewoners een speciale kerstbal ophangen. Op deze kerstbal kan men aangeven wie een 3-gangen verrassingsdiner verdient voor twee personen en waarom deze persoon dit verdient.

De kerstbal, die in het hotel verkrijgbaar is, kan in de boom gehangen worden tot en met 31 december 2015. Na afloop van de campagne wordt contact opgenomen met de winnaar van het 3-gangen verrassingsdiner. Naast de kerstbalactie organiseert Hotel-Resort Amelander Kaap nog andere leuke kerstactiviteiten. Tijdens Kerst worden er een gezellige brunch en heerlijke diners georganiseerd.

Voor reserveringen kan contact opgenomen worden via 0519 – 5546 46 of via e-mail info@hotelamelanderkaap.nl.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *