Tiende Voetbalvakantiekamp

HOLLUM – Afgelopen twee weken is voor de tiende keer het Voetbalvakantiekamp georganiseerd, in samenwerking met sportclub Cambuur uit Leeuwarden. Het kamp wordt georganiseerd door drie oud-profs: Jan Bruin (geboren en getogen op Ameland), René van Rijswijk en Rob Kleefman.

Dit jaar zijn er twee voetbalvakantiekampweken gehouden. De kampen zijn voor kinderen van 7 t/m 18 jaar.

Er is veel gevoetbald, maar ook aan andere sporten gedaan en er zijn uitstapjes gemaakt. Hou de website www.voetbalvakantiekamp.nl maar in de gaten voor het elfde kamp volgend jaar. Ook weer op Ameland.

Deze jubileumeditie zijn bewoners van woonzorgcentrum De Stelp uitgenodigd eens een kijkje te nemen op de sportvelden en de kinderen aan het werk te zien. Voor de gelegenheid had de organisatie koffie en een gebakje voor de bezoekers geregeld.

"Viel zeer in de smaak," zegt een nagenietende Jan Bruin. De oud-Amelander is elk jaar bij de Voetbalvakantiekampen aanwezig en vindt het heerlijk om weer even op 'zijn' eiland te zijn. Dat de bewoners van De Stelp mee konden genieten en zichtbaar in hun sas waren met hun uitstapje naar de sportvelden aan de Oranjeweg, was voor de organisatie een kers op de jubileumtaart.

lees hier over Voetballen op Ameland

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *