Themaweek Natuurlijk Bereikbaar geslaagd

NES – Wagenborg Passagiersdiensten (WPD) kijkt terug op een geslaagde themaweek. De videoregistratie staat hieronder. Alle input die in de themaweek is gekregen neemt WPD mee samen met alle rapporten die geschreven zijn en de meningen van beleidsmakers, netbeheerders en belangenorganisaties naar een “programma van wensen” voor de toekomst. Dit programma van wensen wil WPD rond 1 juni van dit jaar klaar hebben. Daarna worden de wensen vertaald naar verschillende vervoersconcepten voor de toekomst. Deze zullen rond november voorgelegd worden aan de deelnemers aan Natuurlijk Bereikbaar om daarna het gesprek verder te voeren.

WPD zit volop in “C – Wensen en scenario’s”. In deze fase wil WPD

  • helderheid krijgen wat het nieuwe vervoersconcept moet kunnen
  • helderheid krijgen over scenario’s voor de toekomst
  • starten met de voorbereidingen voor “D – Hoofdontwerp”.

In deze fase wil WPD

  • verschillende schetsen van vervoersconcepten maken die zo veel mogelijk voldoen aan programma van wensen en scenario’s
  • aan het einde van fase D verschillende ontwerpen presenteren waaruit gekozen kan worden
Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18269

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *