Tent Circus Salto op MadNes

NES – Hij staat er weer, de geel met rode strepen circustent van Circus Salto. Het circus reist niet mee maar de tent ademt de sfeer die helemaal bij MadNes past. Waar normaal de banier met Circus Salto hangt, is nu de vlag van MadNes geprikt. Het surf-, skate- en muziekfestival barst vrijdag los en duur tot en met zondag 7 juli. MadNes combineert surfen, skaten, muziek, duurzaamheid en gekkigheid op het strand van Ameland.

Het festivalterrein is het strand en dat vraagt bijzondere constructies voor bijvoorbeeld een circustent als die van Salto. Er moeten speciale pennen worden aangerukt, die goed grip hebben op de ondergrond. Ook bij een wat krachtige wind moet de tent natuurlijk blijven staan.

De tent is voor de gelegenheid verhuurd aan MadNes.

Circus Salto

Circus Salto is het levenswerk van Sander Balk, circusfanaat. Hij reist van februari tot en met oktober met zijn circus door het hele land. Behalve dan op 5, 6 en 7 juli 2019, want dan staat de tent op Ameland. Tijdens de kerstvakantie organiseren Circus Salto het Kerstcircus Sander & Friends, een succesvolle en spectaculaire wintershow.

Circus Salto is in te zetten op schoolfeesten, dorpsfeesten, Koningsdagvieringen en stadsfeesten. Voor basisscholen verzorgt Circus Salto bovendien speciale schoolprojecten, waarbij de kinderen mogen optreden in een echte circusvoorstelling.

MadNes

MadNes paart kite-, wind- en golfsurfen aan creatieve activiteiten, theater en muziek. Je kunt gaan sporten met je eigen materiaal, met demonstratie modellen en tijdens een van de vele clinics. Als klap op de vuurpijl kun je rondjes draaien in het kleinste reuzenrad van Europa.

Rôggefestival

Ameland kan deze zomer nog kennismaken met Circus Salto zelf. Op 2 augustus geeft het circus op het festivalterrein van het Rôggefestival familievoorstellingen. Kaartjes zijn via de website van het Rôggefestival te koop.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *