King of the Court op Ameland

HOLLUM – Vandaag barst het strandvolleybal evenement op het badstrand bij Hollum los. Summer Beach Volleyball Ameland wordt op 29 en 30 juni gespeeld. Ameland is één van de grootste locaties van het volleybal circuit dat langs de kust reist. Het begon op 18 mei in Katwijk en eindigt op 25 augustus op het strand bij Scheveningen.

Het Ameland weekend is ieder jaar weer legendarisch, zegt de organisatie. Het weekend staat niet alleen in het teken van beachvolleybal, maar ook van gezellige feestjes. Honderden sporters ballen zich op het hete zand in het zweet en gaan tijdens de feestjes uit hun bol.

Beachclub The Sunset boekt de artiesten. Dit jaar komt Frank Duijts naar Ameland en Jelle B. maakt op zondag het feestje compleet.

King of the Court

Op 30 juni wordt op het strand van Ameland voor het eerst King of the Court gespeeld. Afgelopen jaar is deze wedstrijdvorm voor het eerst op topniveau gespeeld en dit seizoen is deze wedstrijdvorm ook tijdens het Summer Beach Volleybal Circuit te zien. King of the Court is een spelvorm van beachvolleybal waarbij het doel is om zo lang mogelijk op de winnaarskant te blijven staan en daar zo veel mogelijk punten te verzamelen.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *