Tekeningen voor de kerk

NES – Op diverse fronten worden er acties georganiseerd om geld in te zamelen voor een nieuwe Clemenserk. De kerk die vorige week dinsdag afbrandde grijpt velen bij het hart. Kinderen van de Kardinaal de Jongschool gingen meteen tot actie over.

Groep 4 maakte tekeningen die werden verkocht en met een delegatie van hun klas hebben ze de tekeningen verkocht en gaan ze nog meer verkopen.

Het eerste bakje met centen werd overhandigd aan de begeleidster van het kinderkoor Agatha Wetting. Dit geld, het was 65 euro in totaal, wordt op de rekening van de kerk gestort.

De kinderen zetten nog veel meer acties op touw, zoals het inzamelen van statiegeldflessen. De acties doen de kinderen goed, het helpt bij de verwerking van de schrik vanwege de brand. En ze dragen zelf een steentje aan de wederopbouw bij.

Advertreren

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *