Te Koop: Zuiderspruit 6

NES – De Flexibele Makelaar heeft het pand Zuiderspruit 6 te 9163 ED Nes in haar bestand. De Koopsom is € 399.000,- K.K.

In een heerlijke ruim opgezette woonomgeving aan de rand van Nes staat deze recent gerealiseerde vrijstaande woning op een perceel  van ca. 584 m² eigen grond. Aan de voorzijde is er een fraai uitzicht op een groenplantsoen en aan de achterzijde van de woning is een fraai en weids uitzicht over de polder tussen Nes en Buren.

Het bijzonder aan deze woning is dat deze geheel onderkelderd is, deze kelder is groot ca. 7 x 12 meter. Deze ruimte is uitermate geschikt als kantoor en/ of hobbyruimte.

Oplevering vindt in principe plaats in de huidige staat, de woning verkeert intern in een casco staat. Dit maakt het mogelijk dat een potentiële koper de interne indeling en inrichting nog naar eigen wensen kan vormen. Bovendien is het mogelijk op de begane grond een slaapkamer met badkamer of bijvoorbeeld kantoorruimte te realiseren.

De woning is geheel geïsoleerd en geheel voorzien van kunststof kozijnen met isolatieglas, de begane grondvloer en de eerste verdiepingsvloer zijn van beton.

Verder kenmerkt de woning zich door een aansprekende bouwstijl waarbij aandacht gegeven is aan details als brede overstekken en sierranden in het metselwerk.

Indeling:

Zijentree, hal, ruimte voor toilet en trapopgang naar de eerste etage en de toegang tot de kelder, woonkamer met een erker aan de voorzijde, tuindeur in de zijgevel en tevens een tuindeur naar de achtertuin, ruimte voor eventueel een slaapkamer met badkamer, ruimte voor een keuken, bijkeuken, toegang tot de aangebouwde garage.

Eerste etage: royaal overloop met ruimte voor het realiseren van bergruimte, een grote slaapkamer over de volle breedte van de woning, twee slaapkamers, badkamerruimte met dakkapel.

Tweede etage: luik naar bevloerde zolderberging.

De garage is opgetrokken van hout, betonnen vloer, aan de voorzijde biedt de geïsoleerde garagedeur en de loopdeur toegang tot de garage maar in de zijgevel is tevens een loopdeur aanwezig. Doordat de garage voorzien is van een zadeldak kan er eenvoudig een zolderberging gecreëerd worden.

Rondom de woning ligt een tuin die nog nader ingericht kan worden, de achtertuin is gunstig gelegen op het zonnige zuiden en biedt een fraai en vrij uitzicht.

Maak een afspraak met de Flexibele Makelaar te Surhuisterveen om deze aantrekkelijke nieuwbouwwoning eens nader te bekijken, bel 0512-369122.

⇒ bekijk hier meer aanbod op Ameland van de Flexible Makelaar

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *