’t Snoephuus in Hollum is open

HOLLUM – ’t Snoephuus in Hollum is open. De winkel aan de J.W. Burgerstraat, onder het dak van De Walvisvaarder van Ameland, begroet jong en oud. Bij binnenkomst rukt het er naar zoetigheid en over de toonbank gaan dropjes, bonbond, paaseitjes en zout hout. De winkel is dagelijks geopend vanaf 10:00 uur.

Marianne Zwart woont nog niet zo lang op Ameland en zij kwam op het idee om snoep, chocola en cadeauartikelen te verkopen. Wie wil trakteren of zelf wat lekkers wil snoepen kan kiezen uit 65 bakken met schepsnoep, twintig potten oud Hollands snoep en veel losse snoep voor 5 en 10 eurocent. ’t Snoephuus heeft ook een ruim assortiment Belgische bonbons.

Daarnaast zijn er cadeauartikelen, eventueel gepersonaliseerd. Denk hierbij aan een luiertaart, eiland gerelateerde cadeaus, maar ook bedrukt textiel, babymutsjes, T-shirts, rompertjes of een dekje voor het paard.

Op de openingsdag staan er twee grote skytubes bij de winkel en voor de kinderen is er een grabbelton.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *