’t Meesterke betrekt Ut Skoalhuus

 In de afgelopen wintermaanden gingen er veel bedrijven in Hollum op de schop. Langs bijna elk hekje stond een bedrijfsauto van een aannemer, timmerman of installateur.
Op de Driesprong werd snackbar ’t Meesterke omgebouwd tot Ut Skoalhuus (het schoolhuis). Bijna een eeuw lang woonde in dit huis de bovenmeester van de aangrenzende school. De laatste jaren werden er via het loket kroketten, patat en ijs verkocht.
In Ut Skoalhuus kun je in de schoolbanken genieten van een patatje, ijsje of dagmenu. “Een rijke geschiedenis is samengevoegd met een originele AnyTime-formule voor het hele gezin. Snel, meesterlijk lekker en betaalbaar een hapje eten”, prijst de openingsfolder Ut Skoalhuus aan. Behalve de snackbar heeft het terras een grote beurt gekregen. Het is, passend bij de reconstructieplannen voor de dorpskern, opnieuw bestraat en ingericht.
Op 12 maart vond de feestelijke opening plaats.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18271

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *