Suudooster op Waddenplaats

HOLLUM – De Suudooster in Hollum is een van de accommodaties op Waddenplaats. Bekijk hier de Suudooster. Waddenplaats.nl is een de verhuursite vol vakantiehuisjes op Ameland en de andere Waddeneilanden. Gasten kunnen direct bij de verhuurder hun huisje boeken, zonder commissie af te hoeven dragen aan Waddenplaats.

Op de website kunnen bezoekers die op zoek zijn naar een leuke accommodatie op een van de Waddeneilanden in een paar muisklikken selecteren op welk eiland ze hun vakantie door willen brengen en wat voor type accommodatie ze zoeken en voor hoeveel personen die geschikt moet zijn. Overzichtelijk kan er door de resultaten worden gescrold om te zien welke accommodaties beschikbaar zijn. Middels het contactformulier kan vervolgens direct met de eigenaar van het vakantiehuisje, chalet of appartement contact worden opgenomen om bijvoorbeeld aanvullende vragen te stellen en uiteindelijk te boeken. 

Frisse site 

De website van Waddenplaats was al 7 jaar online, maar kreeg niet de aandacht die het verdiende. De nieuwe eigenaar Frank Bel heeft de website direct flink onder handen genomen en het resultaat mag er zijn. De website oogt fris, werkt vlot en is gebruiksvriendelijk en voldoet aan de laatste veiligheidseisen.

Registreren

Verhuurders kunnen hun accommodatie registreren op Waddenplaats voor 30 euro per accommodatie per jaar. Registreren kan hier.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *