RSS
Zoeken

Suudooster op Waddenplaats

Geplaatst op: 30 april 2019 - Categorie: Ameland & Eilanden

HOLLUM - De Suudooster in Hollum is een van de accommodaties op Waddenplaats. Bekijk hier de Suudooster. Waddenplaats.nl is een de verhuursite vol vakantiehuisjes op Ameland en de andere Waddeneilanden. Gasten kunnen direct bij de verhuurder hun huisje boeken, zonder commissie af te hoeven dragen aan Waddenplaats.

Op de website kunnen bezoekers die op zoek zijn naar een leuke accommodatie op een van de Waddeneilanden in een paar muisklikken selecteren op welk eiland ze hun vakantie door willen brengen en wat voor type accommodatie ze zoeken en voor hoeveel personen die geschikt moet zijn. Overzichtelijk kan er door de resultaten worden gescrold om te zien welke accommodaties beschikbaar zijn. Middels het contactformulier kan vervolgens direct met de eigenaar van het vakantiehuisje, chalet of appartement contact worden opgenomen om bijvoorbeeld aanvullende vragen te stellen en uiteindelijk te boeken. 

Frisse site 
De website van Waddenplaats was al 7 jaar online, maar kreeg niet de aandacht die het verdiende. De nieuwe eigenaar Frank Bel heeft de website direct flink onder handen genomen en het resultaat mag er zijn. De website oogt fris, werkt vlot en is gebruiksvriendelijk en voldoet aan de laatste veiligheidseisen.

Registreren
Verhuurders kunnen hun accommodatie registreren op Waddenplaats voor 30 euro per accommodatie per jaar. Registreren kan hier.

Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?