Succesvolle dressuurwedstrijd

HOLLUM – Afgelopen weekend vond er de subtop dressuurwedstrijd op Ameland plaats. hierbij stonden 110 amazones en ruiters aan de start. De organisatie kijkt terug op een geslaagde wedstrijd met veel goede resultaten.

De deelnemers waren zowel afkomstig uit Friesland maar ook uit het midden van het land en Drenthe. Verschillende deelnemers hebben op het eiland hun debuut in klasse gedaan en hierbij winst behaald. 

Zoals Jeanette Rijpkema die het paard van haar zus even voor een paar maanden rijdt omdat zij met zwangerschapsverlof is en zaterdag nog ZZ gestart heeft en haar laatste winstpunt behaalde en zondag Prix St.George ging starten en direct met winst. 

Jacob van der Heide, Heleen de Haas en Laura Boelens hadden hun debuut in de Inter 1 en behaalden hier hoor mooi percentages voor hun eerste winstpunten in deze rubriek.

Al met al was het een mooie dag met goed weer. Dit alles mede mogelijk gemaakt door Wagenboor Passagiersdiensten.

 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *