Succesvolle Dag van de Mantelzorg

BALLUM – Op 10 november is traditiegetrouw de Dag van de Mantelzorg georganiseerd.

Dit project kwam ook deze keer weer tot stand door samenwerking met Gemeente Ameland en De Stelp. Deze keer was Ballum de 'gastgever' in het dorpshuis 'Cammingha'. Bij de opening was er koffie met heerlijke oranjekoek van Bakkerij de Boer.

Het geboden programma was gevarieerd en er is veel informatie gegeven.

Discussie is altijd een vast onderdeel en ook deze keer werd er stevig gediscussieerd. Rob Workel vertelde een prachtig verhaal en Andre Douwe de Vries gaf uitgebreid informatie over de W.M.O. Enkele korte films werden vertoond en zorgden voor veel emoties.

Dankzij de geweldige medewerking van restaurant De Boerderij, eterij Tante An, Super de Boer, Bakkerij de Jong en Supermarkt Spar, kon de dag worden afgesloten met een verrukkelijke, uitgebreide high tea. De dag is door de deelnemers gewaardeerd met een 8,9!

Aan alle medewerkers, stagiaires van de sociale stages, sprekers, sponsors, Gemeente Ameland, De Stelp en deelnemers een hartelijk woord van dank voor deze geslaagde dag.

H.M.Evers-Dokter

  lees hier meer over de Dag van de Mantelzorg

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *