Stuur foto in voor Frans Lanting Award

ZEIST – Nog een paar dagen te gaan om uw mooiste natuurfoto in te sturen voor de WWF-Frans Lanting Photo Award. Dus staat er een fantastische foto op uw camera of telefoon? Stuur deze dan in vóór 17 september en wie weet zit u straks met uw camera in Zambia!

In 2016 won Anja Brouwer de WWF-Frans Lanting Photo Award met haar foto van vogels en zij won er een exclusieve workshop mee. Kijk hier naar de winnende foto van Anja Brouwer.

Er zijn prachtige prijzen te winnen, door in totaal 4 winnaars. Die worden eind 2018 door de jury bekend gemaakt tijdens de prijsuitreiking in het Fotomuseum. De prijzen zijn 

  • De WWF-Frans Lanting Photo Award
  • Een projectreis naar Zambia om het werk van het Wereld Natuur Fonds te fotograferen
  • Een gesprek met Frans Lanting voorafgaand aan de reis en feedback achteraf op de gemaakte foto's
  • Een publicatie in het WWF-Fotoboek

Fotograaf Frans Lanting zit weer in de jury, samen met Jasper Doest, Humberto Tan, Kim Feenstra, Marieke Wiegel en Christiaan van der Hoeven.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18269

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *