Strandpaviljoen Ballum is foetsie

Geplaatst op: 20 maart 2012 - Categorie: Alles & Algemeen

Strandpaviljoen Ballum

BALLUM - Strandpaviljoen Ballum is foetsie. Op 7 en 8 maart en de dagen daarna werd het gebouw afgebroken. Inmiddels is men bezig met de bouw van prefab delen van het nieuwe paviljoen. Op 16 april start de opbouw op dezelfde plek. Het nieuwe strandpaviljoen komt een kwartslag gedraaid op het duin te staan. Met deze draaiing is een fantastische ligging van het terras met uitzicht op het strand en Noordzee gegarandeerd, en wat een Noordzee is er te zien vanaf die plek!

Strandpaviljoen Ballum gaat een glanzende toekomst tegemoet aan het breedste stuk strand van Ameland, met een prachtige zandhaak, dynamische geulen en een fenomenaal groen strand.

>>> Strandpaviljoen Ballum is ook te vinden via de iPhone app Ameland Actueel en de mobiele website ameland-actueel.nl
Staat uw bedrijf daar al op? Kijk hier hoe dat is te regelen:  vandaag aangemeld: vandaag gepubliceerd

>>> bekijk hier meer mooie luchten boven Ameland

Strandpaviljoen BallumStrandpaviljoen BallumStrandpaviljoen BallumStrandpaviljoen BallumStrandpaviljoen Ballum tijdens de afbraak 10 maart 2012 - Foto Jacob FikseStrandpaviljoen Ballum tijdens de afbraak 10 maart 2012 - Foto Jacob FikseStrandpaviljoen Ballum tijdens de afbraak 10 maart 2012 - Foto Jacob FikseStrandpaviljoen Ballum tijdens de afbraak 10 maart 2012 - Foto Jacob Fikse

Relevante dossiers: Ondernemend Ameland
Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?