RSS
Zoeken

StrAnders is uitstekend leerbedrijf

Geplaatst op: 16 januari 2015 - Categorie: Alles & Algemeen

StrAnders in de RAI in Amsterdam

AMSTERDAM – Stranders is een uitstekend leerbedrijf. Het restaurant in Buren haalde de gedeelde tweede en derde plaats samen met Wilminktheater en Muziekcentrum in Enschede. De prijzen werden uitgereikt tijdens de Horecava in de RAI in Amsterdam. Winnaar werd het bedrijf Stempels uit Haarlem.

StrAnders won een leermeestercursus van Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH) en een meeloopdag met aansluitend een diner aan de chef's table in een sterrenrestaurant. “Het was een leuke dag!” zegt Louise Molenaar van StrAnders. “Lid van de jury en volgend jaar zelfs voorzitter van de jury is Ricardo Eshuis. Bij vele Amelanders bekend als voormalig barman van De Lichtboei. Nu directeur van SVH.”

De drie genomineerde leerbedrijven waren door een commissie gekozen uit voorgedragen leerbedrijven. De commissie is bij de genomineerde leerbedrijven langs geweest om van ondernemer, medewerkers en leerlingen te horen wat hun bedrijf tot een mogelijke winnaar van de prijs maakt.
De commissie die de Beste leerbedrijf horeca kiest, bestaat uit vertegenwoordigers van sociale partners (werkgevers- en werknemersvertegenwoordigers), het onderwijsveld, directieleden van voorgaande Leerbedrijven van het Jaar, SVH en Kenwerk. De verkiezing is in het leven geroepen om het leren in de praktijk te stimuleren en de waarde die leerbedrijven voor de horecasector hebben onder de aandacht te brengen. 

StrAnders in de RAI in Amsterdam

Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?