RSS
Zoeken

Straatstalletjes op Vraag & Aanbod Ameland

Geplaatst op: 21 juni 2017 - Categorie: Alles & Algemeen

Skutteldoekje

HOLLUM - Er staan diverse huizen te koop op Vraag & Aanbod Ameland, antiek en curiosa, boeken en straatstalletjes. Kijk maar eens hier. 
Wie iets aanbiedt in een stalletje voor zijn huis kan dat meedelen op V&AA. Dat kost particulieren niets. Dus, verkoop je antiek en curiosa vanuit je schuurtje, schelpen vanuit je tuin of courgettes vanaf een stoel? Plaats een mededelinkje zodat mensen je kunnen vinden.

Muzikaal Bootwateren
Op O.P. Lapstraat 7 in Hollum staat een tafel buiten, met een viertal plastic bakken met handel. Boeken, kwartetten en kaarten. Ook staat er een bak met de laatste jaarboeken van Ameland, van de jaren 2008, 2009 en 2010. En weet u wat? Muzikaal Bootwateren staat in elk exemplaar. Voor twee euro per stuk nu aan te schaffen.

Vraag & Aanbod Ameland
Vraag & Aanbod Ameland biedt de meest leuke artikelen die op Ameland te koop worden aangeboden. Ook geeft het mensen die een stalling voor hun caravan zoeken de gelegenheid hun vraag te plaatsen. V&AA is een plekje voor zolderopruimingen, aanbiedingen, vragen en verzoeken.

Rubriekadvertentie
U kunt gratis uw artikel te koop aanbieden via een rubriekadvertentie.
Op Vraag & Aanbod Ameland vinden vraag en aanbod elkaar in overzichtelijk rubrieken. Het aanmaken van een advertentie is een fluitje van een cent en het kost particulieren en verenigingen helemaal niets. Voor advertenties met een commerciële inhoud vragen we een kleine vergoeding (10 euro voor 90 dagen). Voor een paar euro staat uw artikel drie maanden in de etalage.

U vindt Vraag & Aanbod Ameland in het hoofdmenu op de Thuus pagina en rechts bij de banners is het die met het oranje Skutteldoekje.
Wie iets aan te bieden heeft kan hier een advertentie plaatsen. Maak eerst even een account aan of log in met een bestaand account.

- laat de skutteldoekjes maar wapperen

 

Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?