Springkussens op Ameland

NES – Anne de Jong van Het Zwanewater heeft een gaatje in de markt ontdekt en meteen gedicht. De Jong verhuurt sinds kort springkussens die te huur zijn ter opluistering van evenementen en feesten.
“We richten ons met name op groepen die verblijven in groepsaccommodaties. Zij zijn immer op zoek naar een zinvolle dagbesteding. Naast de trekkertochten, robbentocht of museum- en natuurexcursies zou dit een aanvulling in het aanbod kunnen zijn, met het voordeel dat ze meerdere uren gebruik kunnen maken van het survivalkussen, klimtoren of tobbebaan. En wel op het sportveld gelegen naast hun accommodatie,” vertelt Anne.
De Jong ziet in de verschillende evenementen die op Ameland georganiseerd worden ook zeker een doelgroep. “De attracties zijn al in gebruik geweest met de familiedag van Geel-Wit, een jubileum feest op Boomhiemke en op de Nessemer kermis. Volgende week staan ze op een schoolfeest op de Kardinaal de Jongschool,” laat Anne, familie van de kardinaal, weten.
De sport- en spelkussens worden ’s morgens om 10.00 uur gebracht en om 16.00 uur weer opgehaald. Voor 200 euro heb je een hele dag een echte klimvuurtoren in de tuin staan.
Informatie over soorten en prijzen staat op de website van Het Zwanewater

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *