Speurtocht in het Hollumer Bos

HOLLUM – Op zondag 15 november is er voor kinderen van de basisschoolleeftijd een speurtocht uitgezet in het bos. Een heerlijke gelegenheid om er even uit te gaan.

Het gaat over de ark van Noach. Hij moest deze grote boot maken voor alle dieren. Maar Noach is een aantal dieren kwijtgeraakt in het bos. De kinderen helpen hem om ze terug te vinden, voordat het gaat regenen en de ark gaat drijven. Oudere kinderen kunnen het parcours zelfstandig lopen. Jongere kinderen gaan samen met hun ouders/verzorgers. Vanwege alle maatregelen kunnen er geen andere begeleiders meelopen.

Van 15:00 tot 16:00 uur kun je de opdrachten ophalen bij de speeltuin Hollumer Bos. Daar begint ook de route voor deze speurtocht. We eindigen natuurlijk bij de ark van Noach! Van harte welkom bij deze gezellig middag.

Aanmelden en meer info via info@deplaats-ameland.nl of 0519252221

Het startpunt is hier: https://goo.gl/maps/22ddzid5gXmzKarC6

Bron De PLaats

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *