Special Olympics World Games 2011

ATHENE – De Curaçaose delegatie op de Special Olympics in Griekenland is tevreden over de medailles die zijn behaald. Amelandse Ria Evers-Dokter is als vrijwilliger aanwezig. Ze begeleidt de sporters van Curaçao.

Zaterdag en zondag speelde de Curaçaose sporters hun laatste wedstrijden voor Jeu de Boule. Rorandy Foendoe kreeg brons bij het heren enkel en Rorandy Foendoe en Nurka Veeris brachten samen een gouden plak binnen voor gemengd dubbel.

Germaine Lourens won goud met zwemmen, Camilo Montesant won zilver met gewichtheffen.

Reynald Pieters scoort brons bij het bowlen en Ruthmalda Raphaela speelde “the match of her life” en neemt zilver mee naar huis. 

Ria Evers-Dokter: “Maandag betekent rustdag, inkopen, koffers pakken en voorbereiden op zeeeeeeeeeeer lange wachttijden op de luchthaven. Maar het zit erop en we zijn doodop en zeer tevreden. Van alle stakingen heeft niemand niets gehoord en gezien, behalve op het nieuws op de tv. Er was altijd politiebescherming bij alle hotels. De bussen werden ook met politie op motor of in auto begeleid en we zijn ver gehouden van alle onlusten. Niemand hoeft ongerust te zijn.”

>>> tik voor meer nieuws over Ria Evers-Dokter en de Special Olympics bij ZOEKEN Special Olympics in

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *