Speciaal WADfilm arrangement

HARLINGEN – Een ware ode aan de Waddenzee. Dat is de film Wad, overleven op de grens van water en land. Speciaal voor leden organiseert de Waddenvereniging op 6 oktober in Zeist en op 13 oktober in Drachten een exclusieve filmvertoning, inclusief lunch en nagesprek met filmmaker Ruben Smit. Een unieke kans, want de officiële première is helemaal uitverkocht.

Een ticket kost € 19,95 per persoon. Deelname is exclusief voor leden. Per lidnummer kun je maximaal vier kaarten boeken. Nog niet lid? Wanneer je nu besluit lid te worden, profiteer je alsnog van deze unieke aanbieding en ontvang je vanaf dat moment vaker aantrekkelijke kortingen op activiteiten en excursies van de Waddenvereniging.  

Klik hier om lid te worden.

Wadfilm Zeist

Figi Zeist

Zaterdag 6 oktober

11.15 – 15.15 uur

>> reserveer hier tickets 

Wadfilm Drachten

De Bios Drachten

Zaterdag 13 oktober

11.15 – 15.15 uur

>> Reserveer hier tickets

Unieke natuurbeelden

Ruben Smit werkte vijf jaar aan deze allereerste natuurfilm over de Wadden. De film laat zien hoe bijzonder, maar ook hoe kwetsbaar het waddengebied op wereldschaal is. Er zitten spectaculaire beelden in die nog nooit eerder zijn gemaakt. Bekend werd Ruben Smit met zijn film De Nieuwe Wildernis. Zijn nieuwste film is nog grootser en heftiger. Binnenkort verschijnt het nieuwste WADDENmagazine met een uitgebreid interview met Ruben Smit. Nu al nieuwsgierig? Ga naar www.wadfilm.nl voor de trailer en meer informatie.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *