Snuffelcursus Trekharmonica op Ameland

HOLLUM – Ameland Extra heeft een Snuffelcursus Trekharmonica op het programma.
Op de Waddeneilanden werd vroeger veel trekzak gespeeld. Het instrument hoort bij de eilandsfeer en de trekharmonica, of trekzak, is helemaal terug in beeld.
Ben je gecharmeerd van de trekharmonica en heb je het altijd al eens willen proberen, maar ben je er niet zeker van of het echt iets voor je is, dan is deze Snuffelcursus Trekharmonica echt iets voor jou. Tijdens je verblijf op Ameland leer je je eerste deun spelen en krijg je wellicht de smaak helemaal te pakken. Er is een instrument beschikbaar die je mag gebruiken.

Extra 2. Snuffelcursus Trekharmonica
Kosten: (intruductieprijs) € 20,–, inclusief gebruik van een trekharmonica, privé les
Wanneer: individueel af te spreken
Duur: een uur, inclusief de kennismaking
Waar: op locatie, in overleg
Aanmelden: telefoon 06 23 218 213 of via de e-mail

Wie het wat langer dan een uur wil proberen en wie de trekharmonica mee naar huis wil nemen om daar verder te oefenen, kan een instrument huren. De Accordeonspecialist uit De Wilp heeft heel geschikte aanbiedingen waarbij een half jaar huur niet meer dan 50 euro kost. Ga je na een proefperiode over tot aanschaf van een instrument, dan trekt Berend Kok van de Accordeonspecialist de huurprijs van de aanschafprijs af.

Extra 3. Verlengde Snuffelcursus Trekharmonica
Kosten: (introductieprijs) € 10,–, waarbij gespeeld wordt op een eigen trekharmonica/ huur trekharmonica, privé les
Wanneer: na doorlopen van de Snuffelcursus Trekharmonica, individueel af te spreken
Duur: een half uur
Waar: op locatie, in overleg
Aanmelden: telefoon 06 23 218 213 of via de e-mail

Ameland Extra
Organisatiebureau Ameland Extra is nieuw op het eiland. Het laat het eiland zien zoals je het nog nooit zag. Ameland Extra organiseert tochten, cursussen, bijeenkomsten en ontdekkingsreizen op Ameland.
Ameland Extra biedt activiteiten voor eilanders, voor gasten die al op het eiland zijn en iets bijzonders willen beleven en voor mensen die speciaal voor het avontuur naar het eiland varen. Ameland Extra is er voor u alleen, voor u met anderen samen, voor families en voor groepen.

>>> bezoek hier  Ameland Extra met een programma dat wekelijks uitbreidt en leuker wordt

>>> bezoek hier de website van de Accordeonspecialist waar een trekharmonica voor langer gebruik heel geschikt te huur is

© Persbureau Ameland 2010, op dit artikel rust copyright.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *