Ron Jans tekent twee contracten

GRONINGEN – FC Groningen trainer Ron Jans gaat definitief naar rivaal SC Heerenveen. Na twee gesprekken te hebben gevoerd, is de kogel door de kerk. Maandag 22 februari tekende de 51 jarige geboren Zwollenaar een tweejarig contract bij de Friese club. Tegelijkertijd tekende hij een verlengingscontract bij de hotel- en boekingssite vergelijker LookingforBooking.com als columnist.

“Het nieuws kan naar buiten en dat zal nog wel wat stof doen opwaaien. Het zij zo. Ik ben zeer tevreden“, meldt Jans. In zijn nieuwste column valt te lezen dat er ook nog een andere kandidaat was. “Guus Hiddink? Zou wel mooi zijn als ze dan toch voor mij hebben gekozen” zegt Jans met een humoristische ondertoon. Verder grapt hij: “Wie vanaf 1 juli 2010 nog een mooie twee-onder-een kapwoning in Schipborg (Dr.) zoekt, kan zich melden”.

© Persbureau Ameland 2010, op dit artikel rust copyright.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *