Snoepgoed van Ameland in de krant

HOLLUM – Zaterdag 12 september staat Ameland paginagroot in de krant. Het Friesch Dagblad besteedt aandacht aan het boek

Ameland aan Tafel en dat doet het dagblad royaal. 

Journalist en schrijver Arjen Bakker – hij komt van Terschelling en woont nu in Leeuwarden – maakte een groot artikel over het boek. Hij las het, verkneukelde zich en koos geen bruneboänesoep uit om te maken, maar zoetigheid. Hoe hij zich liet inspireren door het boek van Ria Evers-Dokter en wat hij ervan bakte vindt zijn weerslag in een paginagroot artikel in de zaterdagkrant van het Friesch Dagblad.

Bakker is hobbykok en schrijft vaker over culinaire onderwerpen in de krant waar hij redacteur en chef provincie was en nu als freelancer bij betrokken is. Steevast knoopt hij dan zelf het schort om en stapt hij de keuken in om een bijzondere overschotel te maken of een grootmoeders recept uit te proberen. Deze keer heeft hij zich op de steken gestort, de snoepjes die je zelf kunt maken.

Hoe je dat doet staat in het boek

Ameland aan Tafel, en nu ook in de krant.

Ameland aan Tafel is nog te koop bij Ria Evers-Dokter, de Amelander boekhandels en bij

Ameland Pers uitgeverij.

Het is hier online te bestellen.

 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18261

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *