Sneldienst langer uit vaart

NES – Vanwege ijsgang kunnen de sneldiensten tot en met donderdag 18 februari niet varen tussen Ameland – Holwerd v.v.,en ook niet tussen Lauwersoog – Schiermonnikoog v.v. Dat laat Wagenborg Passagiersdiensten weten. Alle afvaarten van de m.s. Fostaborg en m.s. Esonborg vallen uit. 

Met reizigers die geboekt hebben voor afvaarten die uitvallen neemt de WPD Klantenservice contact op. Zodra er meer bekend is over de dienstregeling voor de dagen hierna, laat Wagenborg dat weten via haar kanalen en via PA. Wagenborg: "We hebben te maken met een uitzonderlijke situatie van extreem weer, waarbij het weerbeeld veranderlijk is. Iedere dag beoordelen wij de situatie opnieuw."

Aansluitend busvervoer 

ARRIVA is geïnformeerd over de uitval afvaarten. Meer informatie of vragen over busvervoer: 0900 – 9292 (€0,90/m) of www.9292ov.nl.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *