Sjoerd heeft broertje

NES – Sjoerd, het beste strandpaviljoen van de Waddeneilanden, heeft een broertje. Hassan is tijdens het MadNes weekend voor het eerst aanwezig.

Het Sjoerd-imperium breidt uit. De multiculturele samenleving is niet meer weg te denken uit Nederland en daarom mag Sjoerd, als oer-Hollandse strandjutter, wel iets aan zijn imago doen. Op de kaart van Sjoerd is de Italiaanse keuken al niet meer weg te denken, maar daar komt men vandaag de dag niet meer alleen mee weg. Vandaar dat Sjoerd zijn kleine broer Hassan heeft ingeschakeld. Hassan is een kei in het bakken van lamsshoarma en döner kip.

Zijn vuurdoop is het weekend tijdens het MadNes-festival. Of Hassan na het MadNes weekend blijft, is nog even afwachten. Bezoek Sjoerd en bekijk of je Hassan kunt vinden.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *